PANEL 21 MART SALI GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Ülkemiz de 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve 11 ili içine alan deprem felaketi sonrası farklı kurum, kuruluşlar ve STK'lar deprem konulu etkinlikler düzenlemişler ve düzenlemeye devam etmekteler. Bu etkinliklerden birisini de Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi düzenlemiştir.

Deprem bilincinin oluşturulması için düzenlenen panelin yöneticiliğini Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Gönen Jeotermal Enstitüsü Müdürü Doç.Dr. İsmail Koçak yapacak.

Panelde Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Deprem Önlemleri Merkezi Müdürü Prof.Dr. Hasan Sözbilir, Balıkesir Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Deprem Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof.Dr. İbrahim Türkmen, Jeoloji Müh., Jeoloji Müh.Odası Balıkesir İl Temsilcisi Aysun Aykan konuşmacı olarak yer alacak.   

21 Mart 2023 Salı günü Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Prof.Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonunda gerçekleştirilecek panel saat 14.30’da başlayacak.

Panel herkese açık ve Bandırma Barış Manço Kültür Merkezi önünden saat 14.00’de ücretsiz otobüs kaldırılacak.

Panel ayrıca üniversitenin Youtube hesabından canlı olarak yayınlanacak.

https://www.youtube.com/@bandirmauni

 

FOTOĞRAFLAR ;

Fotoğraf Organizasyonları Derneği (FOTON) Üyeleri

Sibel Bahçetepe (Birgün Gazetesi)

https://www.instagram.com/lifetime_turkiye/ Arama-Kurtarma Ekibi Üyeleri

KARİKATÜRLER;

Uluslararası "Don Quichotte" e-mizah dergisi dünya karikatürcüleri "Türkiye ile dayanışma" sergisinden. Karikatürlere aşağıda ki linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=782905346&set=a.10168951658205347

























BANÜ Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi İsmail Koçak Hasan Sözbilir İbrahim Türkmen Sibel Bahçetepe Foton Erdoğan Karayel Ali Rıza Pakdel Halit Kurtuluş Aydoslu İshak Öztürk Mıchel Moro Oleksıy Kustovsky Chrıstos Papakınıs Chrıstos Papakınos @lifetime