ÖZEL ÖZEL BİR YEMEKLE ÖZEL HAYATINA UĞURLANDI

Balıkesir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Kültür Şube Müdürlüğünde memur olarak çalışan Numan Özel yasal çalışma süresini doldurduğu için çalıştığı kurumdan ayrıldı.

Balıkesir’de uzun yıllardır İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde memur olarak çalışan, Balıkesir’in Kültür ve Sanat yaşamına katkı ve yön veren sivil toplum kuruluşlarının içinde de aktif olarak görev alan Özel sevenlerinin adına düzenlediği özel bir yemekle özel yaşamına uğurlandı. 

Özel 1985 yılında başladığı resmi çalışma hayatında başarılarından dolayı farklı yönetici ve kurumlardan başarı- teşekkür belgesi aldı.

Türk Ocakları Balıkesir Şubesi, Balıkesir Yazarlar ve Şairler Derneği, Balıkesir Güzel Sanatlar Derneği vb. birçok sivil toplum kuruluşunda görev alan Numan Özel çalışkanlığı, sempatikliği, duyarlılığı, enerjisiyle Balıkesir’in Kültür ve Sanat hayatına damgasını vurdu.

Özel’in görevden ayrılış tarihi de neredeyse doğum yıldönümüne denk geldi.

Görev yaptığı kurumda ki arkadaşları başta olmak üzere, farklı kurumlardan, şehir içi ve dışından  gelen sevenleri Numan Özel’i özel bir yemekle, özel yaşamına uğurladı.

Balıkesir İl Kültür ve Turizm Müdürü Aytekin Yılmaz’da emekli olan personeli Numan Özel’in örnek bir memur olduğunu belirterek, “Sevgili arkadaşımıza emeklilik hayatında sağlık ve mutluluk içinde geçirmesi temennisinde bulunuyorum. Kendisine kapımız her zaman açık.”

Yılmaz’dan sonra söz alan Balıkesir Vali Yardımcısı Mustafa İlhan,  Numan Özel ile beraber çalıştıkları süre içinde gördüğü Özel’i güzel sözlerle anlattı.

Daha sonra söz alan Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş Özel’i övgü dolu sözlerle anlattı, örnek bir insan, örnek bir devlet memuru vurgusunu yaptı.  

Son olarak söz alan Numan Özel  “Onur ve gururla yaptığım görevimi devrederken, çalışan memur arkadaşlarıma yapacağı çalışmalarda başarılar diliyorum. Başta Sayın Valimiz olmak üzere Vali Yardımcılarımız, İl Kültür ve Turizm Müdürüm olmak üzere çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonraki hayatınızda sevdiklerinizle sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirmenizi temenni ediyor görevinizde başarılar diliyorum“ dedi.

Daha sonra Balıkesir Vali Yard. Mustafa İlhan, Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, Balıkesir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mehmet Narlı, Balıkesir İl Kültür ve Turizm Md. Aytekin Yılmaz beraberce Numan Özel’e plaket ve hediye takdimi yaptı.

Daha sonra dakikalarca anı fotoğrafları çekildi. Numan Özel için düzenlenen özel yemek, özel bir şekilde sonlandı.

Bizde dimedya.com.tr olarak “HER BİTİŞ YENİ BAŞLANGIÇTIR” diyor ve kendisiyle yeni başlangıçlarda buluşmak üzere, sağlık ve sevgi dolu bir yaşam diliyoruz. 

 

 

















Numan Özel Aytekin Yılmaz Mustafa İlhan Metin Arslanbaş Prof.Dr. Mehmet Narlı