FİNANSAL ANALİST İSMAİL MEMİŞ BANÜ'DE

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nin 'Türkiye Yüzyılının Başında' seminer serisi kapsamında, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi koordinesinde, İktisat Bölümü ve İktisat Topluluğu iş birliği ile 'Finansal Geleceğe Hazır Başlamak' konulu seminer düzenlendi. Finans Analisti, yazar İslam Memiş'in davetli konuşmacı olduğu programda ekonomi ve finansal piyasa konularında güncel ve detaylı bilgiler öğrencilerle paylaşıldı.

Prof. Dr. Aziz Sancar Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Serel ile İktisat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Emin Erçakar’ın yanı sıra akademik ve idari personel, basın mensupları, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Seminerin davetli konuşmacısı İslam Memiş, gerçekleştirdiği sunum ile öğrencilere borsa, döviz, altın ve kripto paralar olmak üzere yurt içi ve küresel piyasalarda yaşanan gelişmelerle ilgili güncel bilgiler verdi.

“Türkiye Yüzyılının Başında” seminer serimiz kapsamında düzenlenen “Finansal Geleceğe Hazır Başlamak” temalı seminer, konuklardan gelen soruların cevaplandırılmasının ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Program sonunda İslam Memiş, Şifre adlı kitabını öğrenciler için imzaladı.








İslam Memiş Banü Prof.Dr. Alpaslan Serel Prof.Dr. Mehmet Erçakar